Debrecenben voltunk

Több, mint ötven cég képviselői gyűltek össze Debrecenben a Hotel Óbesterben. A zsúfolt programban - reményeink szerint - mindenki talált kedvére valót.

Több, mint ötven cég képviselői gyűltek össze Debrecenben a Hotel Óbesterben. A zsúfolt programban - reményeink szerint - mindenki talált kedvére valót. A rendezvény igazi csúcspontjai az esti és a közgyűlést követő díjátadók voltak. Természetesen nemcsak a rendezvényről készült fotókat tekinthetik meg képgalériánkban, hanem - előadóink hozzájárulásával - a konferencia előadásait is megtalálják a letölthető dokumentumok között.

\r\r

Akikre idén lehetünk büszkék, díjazottaink:

\r\r

Magyar Nyomdászatért díjazott - Szentendrei Zoltán

\r\r

Pro Foederatio díjazottak - György Géza vezérigazgató, Alföldi Nyomda Zrt. és Mile Gábor ügyvezető igazgató, Michael Huber Hungária Kft.

\r\r

Nyugállományba vonulása alkalmából díszoklevelet adtunk át Prof. Dr. Patkó Istvánnak

\r\r

Hess András díjas kollegák: Berneczei Istvánné kötészeti művezető -Pénzjegynyomda Zrt., Jármai Miklós formakészítő művezető - ANY Biztonsági Nyomda Nyrt., Komjáti János termelési osztályvezető - Díjbeszedő Nyomda Zrt., Pataki Károlyné értékesítési igazgató - Díjbeszedő Nyomda Zrt. és Tar József nyomdavezető - Palatia Nyomda és Kiadó Kft. A díjátadókról és a díjazottakról készült képeket a \"Díjazottak\" link alatt találják meg.