Hollókőn jártunk

Idén a Castellum Hotel**** Hollókő szállodában tartottuk őszi Manager Konferenciánkat.

Október 26.-án ismét őszi Manager Konferenciát  tartottunk a Castellum Hotel**** Hollókőben. A bal oldali képgalériában megtalálják a rendezvényen készült képeket.

Konferenciánkon idén is aktuális témákkal foglalkoztunk. Dr. Horváth Csaba köszöntője után Zsiga Róbert, a Kézműves Nyomdaműhely vezetője nyitotta meg az előadássorozatot. Ezután Dr. Peller Katalin gondolatébresztőjét hallhatták a résztvevők az oktatás helyzetéről, majd Dr. Horváth Csaba beszélt a tengerentúli iskolamarketingről.

Bemutatkozott az STI Petőfi Nyomda Kft.: „A csomagolás, mint marketingeszköz” témában tartott előadást Kolozsvári György, STI értékesítési igazgató és Tóth Zoltán termékfejlesztési vezető.

„Egyedül nem megy...” Torma Krisztián design szakértő, a \"hello design\" ügynökség alapítója mesélt tapasztalatairól.

„A nyomda, mint márka” címmel Szakács Gusztáv és Taskó Dániel előadását hallhattuk a Winkler & Stenzel Reklámügynökségtől.

A Konferenciát Dr. Horváth Csaba zárta.

Délután egy érdekes zártkörű nyomdászprogramon vehettek részt vendégeink a Kézműves Nyomdaműhelyben, majd közös sétát tettünk Hollókőn, amely egy különleges helyszín, mert az  egyetlen olyan falu Magyarországon, amely szerepel az UNESCO világörökség listáján.