Jó hangulatú konferencia, díjazottak ünneplése, sikeres közgyűlés

Gyors egymásutánban követték egymást az események a Szövetség győri rendezvényén. Képgalériánkban találják a zsúfolt programról készült fotókat.

Gyors egymásutánban követték egymást az események a Szövetség győri rendezvényén. Képgalériánkban találják a zsúfolt programról készült fotókat.

Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak a Szövetség Manager konferenciájának és XLIII. közgyűlésének sikeréhez. Mindenek előtt Radek Józsefnek, a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. tulajdonos-ügyvezetőjének, aki felvállalta a rendezvény házigazdai szerepét. Neki köszönhetően nyerhettünk bepillantást Győr nyomdász történelmébe és a rendezvény záró programjaként megmutatta folyamatosan fejlődő nyomdáját.

Konferenciánk előadói az üzleti élet számos területét érintő kérdésről tartottak előadásokat. Dr. Horváth Csaba (NYPSZ), Dr. Peller Katalin (NYPSZ), Nyíri Zoltán (Személyiségkalauz Kft.), Ratkovics Péter (Partners Kft.), Fekete István és Richolm Tibor (Interim Kft.), Horváth Dénes (Reorganizáció Kft.). Minden előadásunk anyagát megtalálják a letölthető dokumentumok között. Amennyiben bárki szeretné felvenni a kapcsolatot az előadókkal, kérjük, jelezzék számunkra és megküldjük a kontakt adatokat.

Szinte alig ért véget a konferencia, máris kezdődött esti gálavacsora és műsor. A hivatalos megnyitót követően átadtuk a Magyar Nyomdászatért 2016. évi díját. Az elnökség idén Dr. Novotny Erzsébetnek ítélte a díjat kimagasló oktatói munkájáért. A gratulációkat követően az Erin Ír sztepptánc társulat műsora következett. A díjátadó képeit honlapunk Díjazottak linkje alatt találják.

Az est záró programjaként az ágazat és a Szövetség történtében először jótékonysági aukciót bonyolítottunk. Tizenegy magánszemély és cég felajánlása került Korsó Ilona, kuratóriumi tag kalapácsa alá, melynek eredményeként összesen 888.000.- Ft gyűlt össze a Nyomtatott Kommunikációért Alapítvány javára. A teljes befolyt összeget az Alapítvány – a Print:a Te jövőd kampányhoz kapcsolódóan - nyomdász tanulók anyagi támogatására használja fel.

Az Alapítvány és a Szövetség nevében is köszönetet mondunk a felajánlóknak: NYPSZ, Prime Rate Kft. (Dr. Tomcsányi Péter), Szilágyi Tamás, Grafit Pencil (Korok Péter), id. és ifj. Schuck István (Prosystem Print és Service Kft.), Pytheas Könyvmanufaktúra (Kelemen Örs), Pauker Holding (Vértes Gábor), Antalis Hungary Kft. (Pusztai József), Pesti Sándor, Dr. Peller Katalin és Korsós Ilona. Köszönet illeti továbbá a licitálókat: Szentendrei Zoltán, Vértes Gábor, Jelinek Gábor, Czirkl György, Dr. Horváth Csaba, Ratkovics Péter és Leiszt Dániel.

A tisztújító közgyűlésen megválasztottuk a Szövetség új elnökségét és felügyelőbizottságát. A következő három évben az elnökség tagjai: Dr. Horváth Csaba elnök, Vértes Gábor elnök-helyettes, Kása István, Mile Gábor, Orgován Katalin, Ratkovics Péter, Dr. Szikla Zoltán, Vadász Katalin és ifj. Zsukk László. A felügyelőbizottság tagjai: Szentendrei Zoltán elnök, Fábián Endre és Kelemen György.

A közgyűlést követően átadtuk az idei Hess András díjakat kiváló nyomdász kollegának. A díjazottak albuma honlapunk Díjazottak linkje alatt található.

A kétnapos esemény teljes képanyaga a képgalériában látható. Amennyiben bárkinek szüksége van nagyobb felbontású és méretű fotóra, kérjük, jelezze a fedprint@fedprint.hu email címre és megküldjük számára.