Jubiláltunk

25. éves jubileumi rendezvényünket a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotelben**** tartottuk. Továbbkattintva megtalálják a rendezvényen készült képeket is.

November 26-27.-én tartottuk jubileumi rendezvényeinket a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotelben****.

November 26.-án a korábbi bálok hangulatát idéző gálaesten felelevenítettük a negyedszázad legfontosabb komoly és vidám pillanatait, megemlékeztünk az alapítótagokról, bepillantást nyerhettünk a vezetés valódi művészetébe, megválasztottuk az est Print Princess-ét, valamint a ’90-es évek zenéire táncolhattunk. 

Másnapra kissé rendhagyó manager konferenciát szerveztünk. A mindennapjainkat közvetlenül befolyásoló témák helyett körbenéztünk az európai nyomdaiparban. Választ kerestünk Magyarország legfontosabb gazdasági kérdéseire. Bemutattunk egy igazi nyomdai sikersztorit és virtuális sétát tettünk a külpolitika izgalmas világában.

Előadóink hazai és nemzetközi szaktekintélyek voltak: Beatrice Klose (CEO, INTERGRAF), Dr. Bod Péter Ákos (közgazdász, az MNB volt elnöke), Nyáry Krisztián (író, a Magvető és az Athenaeum Könyvkiadó igazgatója), valamint Nógrádi György (külpolitikai szakértő). Az előadások anyagát a rendezői bal oldalon tölthetik le.