Kerekegyházán jártunk

Idén a kerekegyházi Varga Tanya Hotelben*** tartottuk tavaszi Gazdasági Konferenciánkat és XL. közgyűlésünket. Hagyományainkhoz híven átadtuk a Magyar Nyomdászatért díjat és a Hess András díjakat . Továbbkattintva megtalálják a rendezvényen készült képeket.

Május 14-15.-én ismét tavaszi Gazdasági Konferenciát és közgyűlést tartottunk a kerekegyházi Varga Tanya Hotelben***  A képgalériában megtalálják a rendezvényen készült képeket.

Konferenciánkon idén is aktuális témákkal foglalkoztunk. Bemutatkozott az STI Petőfi Nyomda Kft. A miértek fontosságáról és az emberi tényezőkről tartott előadást Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A \"Grafikus és nyomdakapcsolat tanulságai\"-ról beszélt Ördögh László, a Graphasel Kft. művészeti igazgatója,  valamint Kása István, a Marzek Kner Packaging Kft. ügyvezető igazgatója tájékoztatást tartott \"Új kihívások a szakképzésben\" címmel, de szó esett a Papírmánia országos rajzversenyről is, amelyet Dr. Peller Katalin ismertetett. A Konferenciát Dr. Horváth Csaba zárta.

Délután puszta-olimpiával gondoskodtunk a kikapcsolódásról.  Esti meglepetésként fellépett a Kecskemét táncegyüttes és – hagyományainkhoz híven – gálavacsora keretében adtuk át György Gézának (Alföldi Nyomda Zrt.) a Magyar Nyomdászatért díjat. A díjátadóról készült képeket itt találják.

Másnap a Szövetség közgyűlésén, az éves beszámolók és tervek után elnökségi tagokat, valamint elnök-helyettest választottunk. A közgyűlés befejeztével átadtuk a Hess András díjakat. Idén tíz rendkívüli munkatársnak ítélték oda ezt a nemes díjat. A díjátadóról készült képeket és a díjazottak listáját itt találják.