Nyíregyházi rendezvényünk

Idén a nyíregyházi Hotel Pagonyban**** tartottuk tavaszi Gazdasági Konferenciánkat és XLV. közgyűlésünket. Hagyományainkhoz híven átadtuk a Hess András díjakat, valamint kihirdetésre került a Magyar Nyomdászatért díjazott személye is, a díjat későbbi időpontban adjuk át. Továbbkattintva megtalálják a rendezvényen készült képeket.

Május 25.-én ismét tavaszi Gazdasági Konferenciát és közgyűlést tartottunk a nyíregyházi Hotel Pagonyban****  A képgalériában megtalálják a rendezvényen készült képeket.

A Szövetség közgyűlésén, az éves beszámolók és tervek után  átadtuk a Hess András díjakat, amelyet tíz rendkívüli munkatárs kapott meg. A díjátadóról készült képeket és a díjazottak listáját itt találják.

Konferenciánkon idén is aktuális témákkal foglalkoztunk. A Konferenciát Dr. Horváth Csaba, a Szövetség elnöke nyitotta meg. Bemutatkozó beszédet tartott a házigazda Color Pack Zrt. vezérigazgatója Zsukk László és a START Rehabilitációs Foglalkoztató és Intézményei Közhasznú Nonprofit Kft. általános vezérigazgató-helyettese ifj. Balogh Zoltán.

Van megoldás: ofszet gépmester alaptanfolyamról tartott tájékoztatót Dr. Peller Katalin ügyvezető igazgató, majd Nincs gyakorlott munkaerő? Képezzünk mi magunknak! címmel Szalay Csaba adott elő, Lean Enterprise Institute Hungary-t képviselve.

A kávészünet után az Ipar 4.0 témakört járta körül Rátkai Péter a Heidelberg Magyarország Kft.-től, Szabadics László a BOBST Hunagry-től, Sándor Tibor a Müller Martini Kft.-től, valamint Benedek Péter a Smart Solutions Klaszter igazgatója.

Esti meglepetésként „A print mágiája” bűvészprodukció következett, majd a gálavacsora keretében ismertettük a Magyar Nyomdászatért díjazott életútját és köszönő üzenetét. A díjazott Vágó Magdolna egy későbbi időpontban veszi át a díjat. A díjazottról írt méltatást itt találják. Záróakkordként tetszés szerint pókereztek vendégeink.