Print Matters Konferencia

Az Intergraf és a Nordic Printing Association (NOPA) közös szervezésében Print Matters éves konferencia lesz 2024. június 14-én, Bukarestben. Az Intergraf a szervezés során szorosan együttműködik romániai tagjával, az Erdélyi Nyomdászok Egyesületével.

A konferencián Európából és Európán kívülről érkező iparági szakértők tartanak előadásokat, a résztvevők megoszthatják egymással tapasztalataikat a nyomdaipar kihívásaival kapcsolatban, és lehetőség nyílik az iparági vezetők közötti kapcsolatok ápolására is.

A Print Matters program átfogó képet nyújt a grafikai ipar jövőjéről, kitér a mesterséges intelligencia nyomdaiparra gyakorolt hatására, kiemelve a kockázatokat és a lehetőségeket. A résztvevők betekintést nyerhetnek az Intergraf legújabb kutatásaiba, amelyek a nyomtatott és a digitális kommunikációt hasonlítják össze a hatékonyság, a fenntarthatóság és az innováció szempontjából. A konferencián esettanulmányokat is bemutatnak majd, megvizsgálják az ellátási láncok kockázatait és a nyomtatott kiadványok terjesztésében bekövetkezett változásokat. Az európai jogszabályok kiemelt szerepet kapnak a témák között.

A legfrissebb információkért és frissítésekért kövesse figyelemmel az Intergraf weboldalát.

https://www.intergraf.eu/events/print-matters/print-matters-2024