Pro Foederatio díj

Tavaszi rendezvényünk gálaestjén adtuk át a Pro Foederatio díjakat azon kollégáknak, akik az elmúlt évben a legtöbbet tették a Print: a TE jövőd kampány sikeréért: Oláh Péternek és Szentinek Zsoltnak. ifj. Keskeny Árpád nem tudott személyesen részt venni a gyulai konferencián, ezért Szövetségünk elnöke és ügyvezető igazgatója a nyomdában kereste fel.

Az oktatás fejlesztéséért és a nyomdász szakmák népszerűsítéséért folytatott kampányunkat nagyon sok nyomda támogatja. Közülük is kiemelkedik a Pauker Holding Kft., az Oláh Nyomdaipari Kft. és a Keskeny és Társai 2001 Kft. 2017-ben nem volt oktatási esemény, amelyet valamilyen formában nem támogattak volna, és nem volt olyan iskolás látogatói csoport, akit nem fogadtak volna ebben a három nyomdában. Pénzt, időt és fáradtságot nem kímélve segítették Szövetségünk munkáját. Ezért döntött úgy elnökségünk, hogy a Pro Foederatio díjjal fejezi ki köszönetét.

A díjak átadásánál ifj. Keskeny Árpád nem tudott személyesen megjelenni, ezért a Szövetség elnöke és ügyvezető igazgatója a nyomdában adta át az oklevelet.

Bízunk benne, hogy egyre többen csatlakoznak és követik példájukat. 

A gálaest képeit korábbi beszámolónknál tekinthetik meg.