Siófokon találkoztunk

Kétnapos rendezvényünket Siófokon tartottuk május 5-én és 6-án. A zsúfolt programról szóló beszámolónkat tovább kattintva olvashatják.

Két év után ismét megrendeztük hagyományos, kétnapos rendezvényünket. Ezúttal a helyszín Siófokon, a Residence Hotelben volt. Az első nap délutánja a konferenciáé volt.  Az előadások anyaga ide kattintva érhető el. https://drive.google.com/drive/folders/1TZEwb_0M-DyV1IhhQVAoBYOwmSe__5Tk?usp=sharing

Elsőként Szövetségünk elnöke, Orgován Katalin számolt be röviden az elmúlt év eseményeiről, eredményeiről. Majd Dr. Peller Katalin beszélt a manapság oly népszerű klaszterekről.  A szünet előtti utolsó előadás egy új nyomdász oktatási programról szól. Az előadók a Szövetség ügyvezető igazgatója, Szilágyi Judit oktatási referens és Nové Lajos, a Mechatronikai Technikum igazgató helyettese volt.

A szünet jó lehetőséget kínált egy rövid üdvözlésre, beszélgetésre. Itt mondunk köszönetet Matusek-Faludi Viktóriának a képekért.

A konferencia második részét a magyar gazdaság helyzetével, kilátásaival foglalkozó előadás nyitotta meg. Előadónk Dr. Bod Péter Ákos, egyetemi professzor már számos alkalommal volt vendégünk. Őt követte Dr. Suhajda Csilla, aki a Szövetség GINOP pályázatának kutatási eredményeiről beszélt. A konferenciát Szilágyi Jenő, a Papyrus Hungária Kft. ügyvezetője zárta. Előadása a mindannyiunkat foglalkoztató papírpiaci helyzetről szólt.