• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nyomdászok szövetsége

Intergraf Dokumentumok

Európai papírforgalom és -árak - INTERGRAF jelentés: 2019 május

A letölthető mellékletben találhatók a legnagyobb európai országok papírfogyasztása és papírár alakulása 2019 májiusi INTERGRAF jelentés szerint.

Európai papírforgalom és -árak - INTERGRAF jelentés: 2019 március

A letölthető mellékletben találhatók a legnagyobb európai országok papírfogyasztása és papírár alakulása 2019 márciusi INTERGRAF jelentés szerint.

Európai papírhelyzet az ár és a forgalom tükrében 2019 február

A nemzetközi szervezet hírlevele továbbra is rövid távú statisztikákat mutat be a forgalom, a grafikus papírfogyasztás és az árak tekintetében. Magában foglalja a cellulóz- és a visszanyert papírárakat is. A kiadás utolsó oldala az energiaárakról szól. A hírlevél és a kilátások összefoglalása most a jelentés első oldalán található. Emlékeztetem önöket, hogy ez a hírlevél kizárólag a tagvállalataink szól, kérem és köszönöm, hogy ne terjesszék ki az abban foglaltakat harmadik félnek.

Európai papírhelyzet az ár és a forgalom tükrében 2018 január - december

Megkaptuk az INTERGRAF-tól az európai nyomdai papírfelhasználásra és árakra vonatkozó részletes gazdasági adatokat, amelyek egészen decemberig tartó változásokat mutatja. Szeretnénk azonban felhívni mindenki figyelmét, hogy tekintettel az adatforrásra (INTERGRAF), ezeket az adatokat és információkat kizárólag saját célra használhatják, nyilvánosságra nem hozható!

Intergraf - Csomagolási Konferencia, 2019 február

Az Intergraf, a Smithers Pira és az FTA Europe közös szervezésében 2019. február 21-én Brüsszelben kerül sor a  Csomagolási Konferenciára. A rendezvényen Szövetségünk tagjai kedvezménnyel vehetnek részt. Bővebb információt és a jelentkezési lapot továbbkattintva találja.