• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nyomdászok szövetsége

Hírek

Manager konferencia - Tata, 2018. november 15.

Az őszi Manager Konferencia témaköre az adatvédelem és a munkaerőhelyzet kihívásai, valamint  egy panelbeszélgetés során szóba kerül a cafetéria beszűkülésének következményei is.  Továbbkattintva megtalálja a részleteket!

Termékdíj-fejlemény – óvatos optimizmus

Nem igazán tudható, hogy mi lesz a végkifejlett a nyomdaipart érintő termékdíjat illetően... ...elfogadhatatlannak tartjuk az indokolatlan termékdíj-emelést... ...de talán nem reménytelen a nyomdaipar helyzete

SzakMÁZZ 2018! Budapest, Tótfalusi Tannyomda - Nyílt nap

Az idén is részt vettünk a Budapest Főváros Kormányhivatala szervezésében megvalósuló, és az egyik legjelentősebb „pályaválasztási toborzónak” minősülő, kétnapos rendezvényen, és sor került a Tótfalusiban a Nyílt napra...

Intergraf Csomagolási Konferencia - 2019 február

Az Intergraf, a Smithers Pira és az FTA Europe közös szervezésében 2019. február 21-én Brüsszelben kerül sor a  Csomagolási Konferenciára. A rendezvényen Szövetségünk tagjai kedvezménnyel vehetnek részt. Bővebb információt és a jelentkezési lapot továbbkattintva találja. 

Termékdíj 2018 - Vélemény és javaslat

Szövetségünk a készülő termékdíj módosítás kapcsán  véleményt és javaslatot fogalmazott meg, és juttatta el az illetékes minisztériumhoz, továbbá négy online szerkesztőséghez. Továbbkattintva olvasható a levél.