• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nyomdászok szövetsége

Hírek

A Nyomda-és Papíripari Szövetség a járvány ideje alatt is folyamatosan dolgozik.

A jelenlegi helyzetben a legnagyobb hangsúlyt a tagjainkat érintő hazai és nemzetközi dokumentumok közzétételére fordítjuk. Létrehoztunk egy Facebook csoportot, ahol igyekszünk naprakész információkat közölni. A csoportba a linken további érdeklődők csatlakozását várjuk. Erre a hírre továbbkattintva a Letölthető fájlok között találhatók a legfontosabb, gazdaságot érintő dokumentumok.

Izgalmas témák, kitűnő előadók

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az őszi Manager konferencia résztvevőitől, többen kérték az előadások anyagát. Továbbkattintva rövid beszámolót olvashatnak a rendezvényről, megtekinthetik a helyszínen készült fotókat és letölthetik az előadások anyagait.

Őszi Manager Konferencia

Újdonságok és aktualitások jellemzik az őszi Manager Konferenciát. November 7-én Gárdonyban találkozunk a Vital Hotel Nautis Superior****-ban.

Szakképzés reformja

2020/2021. tanévtől jelentősen átalakul a szakképzés

Gazdasági Konferencia, 2019. május 30., Mohács

Szövetségünk szokásos tavaszi Gazdasági Konferenciájára idén május 30-án, Mohácson került sor, a Duna partján elhelyezkedő – és nem mellesleg rendkívül barátságos és hangulatos – Szent János Hotelben. Az igazán esős május is kegyébe fogadta a résztvevőket, hiszen mire megérkezett a közel ötven fős társaság, addigra már-már a nap is kisütött. A konferencia előadásai ezúttal is érdekes és fontos témákat jártak körül, csakhogy elöljáróban mást ne említsünk: termékdíj… És akkor kezdődjék is a beszámoló!