• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nyomdászok szövetsége

Hírek

Gazdasági Konferencia, 2019. május 30., Mohács

Szövetségünk szokásos tavaszi Gazdasági Konferenciájára idén május 30-án, Mohácson került sor, a Duna partján elhelyezkedő – és nem mellesleg rendkívül barátságos és hangulatos – Szent János Hotelben. Az igazán esős május is kegyébe fogadta a résztvevőket, hiszen mire megérkezett a közel ötven fős társaság, addigra már-már a nap is kisütött. A konferencia előadásai ezúttal is érdekes és fontos témákat jártak körül, csakhogy elöljáróban mást ne említsünk: termékdíj… És akkor kezdődjék is a beszámoló!

Gálavacsora...

A konferencia estéje hagyományosan a gálavacsora jegyében telt, amelyen - ahogy arról már írtunk - egyrészt  ünnepélyes keretek között átadásra került  a Magyar Nyomdászatért díj, másrészt - és szintén a hagyományokhoz hűen - igen jó hangulat uralkodott, és - ahogy  korábban sem - természetesen most sem ért véget túl korán...

Magyar Nyomdászatért díj, Hess András díjak

Az idén is átadásra került ágazatunk legrangosabb elismerése, a Magyar Nyomdászatért díj, amelyet ez évben Kerekes Imréné Kecskés Katalinnak ítélt az elnökség. Átadásra kerültek a Hess András díjak is, amelyre tagvállalataink terjeszthetik fel dolgozóikat.  

Best Print Hungary 2019 díjazottjai

Lezajlott a Best Print Hungary 2019 verseny eredményhirdetése és díjátadó ünnepsége a PPDExpón, 2019. április 10-én 14 óra kezdettel. A szakmai seregszemle teljes időtartama alatt Szövetségünk standján tekinthették meg az érdeklődők a Best Print Hungary 2019 versenyre benevezett valamennyi pályaművet. A rendezvényen készült képeket, valamint az idei megmérettetés győztes termékeit képgalériánkban tekinthetik meg. Idén 18 pályázó cég és 2 iskola, 101 terméke közül 9 kategóriában hirdetünk győzteseket. A kategória díjak mellett, átadásra kerültek a zsűri, a Print & Publishing, a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület, a Nyomtatott Kommunikációért Alapítvány és a Best Print Hungary Nagydíjak is. Ezúton is gratulálunk a győzteseknek és megrendelőiknek.  ( Az ünnepélyes díjátadóról készült képeket a www.bph.hu oldalunkon találják.)