Magunkról

Szövetségünk 1991. óta meghatározó szervezete a magyar nyomda- és papíriparnak. Európában egyedülálló módon nemcsak nyomdák, de papírgyárak és a legnagyobb nyomdaipari beszállítók csatlakoztak szervezetünkhöz. Büszkék vagyunk rá, hogy tagvállalataink sikeres, prosperáló cégek, melyek a legszigorúbb uniós elvárásoknak is megfelelnek. Nyomdai tagjaink adják évről-évre az összforgalom 50 %-át.

Szövetségünk a folyamatosan változó igényekhez igazodva széleskörű szolgáltatásokat nyújt tagjai számára, de feladatának tekinti az ágazat érdekeinek védelmét és a több száz éves nyomdász hagyományok ápolását. Fő célkitűzésünk, hogy szervezetünk különleges ismereteit és lehetőségeit kihasználva tagjaink számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek hozzájárulnak versenyképességük megőrzéséhez és hosszú távú fejlődéséhez.

1991. óta tagja vagyunk az INTERGRAF-nak, melynek révén közvetlenül is bekapcsolódhatunk az európai vérkeringésbe.

Szövetségünk nyitott minden magyarországi nyomdaipari vagy a nyomdaiparral szoros kapcsolatban álló cég vagy szervezet előtt. A tagsági viszony létesítésének feltételeiről részletesebb információk a fő oldalon találhatók.