• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nyomdászok szövetsége

Pár szóban az Akadémiáról

Nyomtatott Kommunikáció Akadémia

 

A Nyomda- és Papíripari Szövetség a hazai szakoktatási intézményekkel együttműködésben azzal a céllal hozta létre az Akadémiát, hogy biztosítsa a nyomda- és papíripar felnőttképzését, illetve a magas színvonalú továbbképzést. A szakmérnöki, egyetemi tanfolyami és OKJ képzések a legfrissebb elméleti tudást adják át a hallgatók számára. A megszerzett végzettség lehetőséget teremt a karrier építésre, a szakmai előrelépésre.

A képzések tananyagát az Óbudai Egyetem, magyarországi nyomdaipari szakképző intézmények oktatói, illetve neves nyomdaipari gyakorlati szakemberek állították össze, továbbá ők végzik az oktatói feladatokat is. A képzések helyszíne az oktatási intézmény, illetve csoportos (legalább 10 fő) jelentkezés esetén a munkahely is lehet.

Sikeres záróvizsga esetén a hallgató megkapja az intézmény által kibocsátott oklevelet, amely az abban megjelölt munkakör betöltésére jogosítja fel.

A képzés minden esetben önköltséges, a költségeket a munkáltató tanulmányi szerződés keretében átvállalhatja a munkavállalójától. Az egyes képzési formák, a tanulmányi szerződésről szóló főbb információk, tanulmányi szerződés minta, valamint az adott képzéshez kapcsolódó jelentkezési lap a web oldalon megtalálhatók.

Meggyőződésünk, hogy csak magasan képzett szakemberekkel lehet igazi csodát tenni a nyomtatott kommunikáció varázslatos világában. Várjuk jelentkezésüket!